Tine11.JPG

Tidsbestilling
Vi har telefontid fra 9.00 til 11.00 mandag til torsdag. Da vi har travlt, kan det være svært at komme igennem. Hvis du ringer udenfor telefontiden eller hvis telefonen er optaget, bliver du mødt af vores telefonssvarer. Du er meget velkommen til at sende en mail til os i stedet (HUSK at skrive dit telefonnummer i mailen) og vi kontakter dig hurtigst muligt. Husk at melde afbud hvis du ikke har mulighed for at komme til en aftalt tid.

Ventetider
Ventetiderne afhænger af, hvilket problem der er tale om. Hvis der er mistanke om ondartet sygdom, tilbyder vi en tid inden 48 timer.

Er der tale om blødning i tidlig graviditet, kan du få en tid senest hverdagen efter. Det samme gælder tid til tidlig abort, hvor du også kan få tid senest dagen efter.

I andre tilfælde vil der være noget længere ventetid.

Andre praktiske oplysninger
Vi sender recepter elektronisk, så du kan hente medicinen på ethvert apotek.

Vi sender et elektronisk lægebrev til din egen læge, som regel efter hver konsultation og i øvrigt efter behov. Hvis du har specielle ønsker til hvordan vi holder din egen læge orienteret, så giv os besked.

Når du kommer i klinikken, kan der forekomme lidt ventetid. Det skyldes at klinikken modtager akutte patienter. Påregn derfor lidt mere tid til dit besøg hos os.

Svar på prøver
Vi foretrækker at sende prøvesvar på www.laegekontakt.dk, men hvis du ønsker telefonsvar aftales dette ved konsultationen.

For mere information om www.laegekontakt.dk se under selvbetjening.

Lukkedage
Se Forside.