DSC_0181.JPG

FØRSTE GANG I KLINIKKEN


NY PATIENT


Hvis du ikke har været i klinikken før, skal din første henvendelse normalt ske telefonisk. Vi registrerer dit personnummer, mobilnummer og e-mail adresse. Du kan finde kontakt oplysninger her.

Inden du kommer i klinikken bedes du udfylde vores velkomstskema. Medbring det venligst til dit besøg i klinikken.
Mobilnummeret bruger vi til at sende en sms to dage før du har en aftale i klinikken. Hvis du er nødt til at melde afbud, så håber vi at du gør det i god tid.
Se mere om afbud under kontakt.

Da ventetid i klinikken kan forekomme pga. akutte patienter, bedes du sætte god tid af til dit besøg i klinikken

ANDRE PRAKTISKE OPLYSNINGER


Vi sender recepter elektronisk, så du kan hente medicinen på ethvert apotek. Vi sender et elektronisk lægebrev til din egen læge, som regel efter hver konsultation og i øvrigt efter behov. Hvis du har specielle ønsker til hvordan vi holder din egen læge orienteret, så giv os besked.

Når du kommer i klinikken, kan der forekomme lidt ventetid. Det skyldes at klinikken modtager akutte patienter. Vi anbefaler derfor at du sætter 1 time af når du besøger os i klinikken.

GRUPPE 1 PATIENTER


Du skal have en henvisning fra egen læge. Henvisningen skal være sendt elektronisk. Behandlingen skal være påbegyndt inden 6 måneder efter henvisningen er oprettet. Konsultation og behandling er gratis. Visse lidelser betragtes som kroniske og kræver ikke ny henvisning. Medbring ALTID dit gule sygesikringsbevis til konsultationer i klinikken og vær forberedt på evt. at aflevere en urinprøve efter ankomst i klinikken.

GRUPPE 2 PATIENTER


Du kan frit søge behandling i klinikken. Som gruppe 2 patient er der en egenbetaling. Betalingen kan ske kontant eller på et indbetalingskort som udleveres i klinikken. Medbring ALTID dit gule sygesikringsbevis til konsultationer i klinikken og vær forberedt på evt. at aflevere en urinprøve efter ankomst i klinikken.

SELVBETALER


Hvis du ikke er omfattet af sygesikringen gruppe 1 eller 2, kan du vælge at blive undersøgt og behandlet i klinikken mod egen betaling. Se under fanen Privat Patient eller Forsikringspatient.